20
Mayıs
2024
Pazertesi
BABADAĞ - DENİZLİ

Sayısal Loto talihlisi aranıyor

Sayısal Loto talihlisinin Denizli’nin Babadağ İlçesi’nden çıkması, ilçeyi karıştırdı. Talihlinin kendi ilçelerinden çıktığını öğrenen Babadağlılar, ilçe meydanına toplanarak, talihlinin kimliğini araştırdılar.

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde ikamet ettiklerini telefonla bildiren Sayısal Lota talihlileri İzmirli Cüneyt ve Hülya Öncel çifti, 2 trilyon 575 milyar 750 milyon 950 bin lirayı almak için Ankara’ya yola çıktıklarını belirttiler. Trilyoner olmalarına rağmen sakin hareket ettiklerini söyleyen Cüneyt Öncel, parayla eşinin anılarını kaleme aldığı kitabı bastıracaklarını, İstanbul’a yerleşeceklerini, dükkan alacaklarını ve 6 yaşındaki çocuğunu özel okuda okutacaklarını dile getirdi.
Eşinin garaj çıkışındaki bayiden loto oynadığını telefonla anlatan Cüneyt Öncel, "Bir gün Babadağ’a gelirken eşim Sayısal Loto oynamış. Büyük ikramiyenin bize çıktığını duyunca çok şaşırdık ancak bu para bizi uçurmuyor. Akıl ve mantıkla hareket ederek, parayı en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

Babadağ’a işlerindeki olumsuzluk nedeniyle geldiklerini ifade eden Öncel, "Ev sahibi daha önce kirayı ödeyemediğimiz için bizi evden atmayı düşünüyordu. Komşular bizi hep yadırgamıştı. Ancak para çıktığını öğrenince alaka göstermeye başladılar" diye konuştu.
Denizli’ye İstanbul’dan geldiklerini ve tekrar bu şehre döneceklerini kaydeden Öncel, "İş sıkıntıları nedeniyle İstanbul’dan Denizli’nin Babadağ İlçesi’ne taşınmıştık ancak burada da iş tutturamadık. Tekrar İstanbul’a döneceğiz ve orada işlerimize devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Babadağ İlçesi’ne ikramiye talihlisinin evini bulmak için giden İHA muhabiri ve kameramanını gören Babadağlılar, belediye binası önündeki meydanda talihlinin kendi ilçelerinden çıkmasının şaşkınlığını yaşadılar. Babadağlılar, cep telefonlarına sarılarak talihlinin kimliğini araştırırken, muhtarlar mahallelerinde böyle bir şahsın yaşayıp yaşamadığını tespit etmeye çalıştılar. Talihlinin Babadağ İlçesi’nden çıktığının duyulması üzerine ilçe karıştı.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2004 Perşembe 12:20:10
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 12:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan keklik IP: 88.249.251.xxx Tarih : 15.09.2007 13:12:07

valla cüneyt kardşim hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza