19
Mayıs
2024
Pazar
BAKLAN - DENİZLİ

Vali'den dolandırıcı uyarısı

Baklan’da incelemelerde bulunan Vali Yavuz Erkmen çiftçiyi ürünlerini düşük fiyattan almak isteyen üçkağıtçı ve fırsatçılar konusunda uyardı: Dikkatli olun!

Bir bölümü tapulaştırılan bir bölümünün ise tapulaştırma çalışmaları devam eden Baklan Ovası’nda arazi sahiplerinin en büyük derdi üçkağıtçılar. Bölgede sulama sisteminin açık sistemden kapalıya dönüştürülmesi ve tapulaştırma işlemlerinin tamamlanması için ödenek beklediklerini söyleyen Vali Yavuz Erkmen, “Ödenek gelir gelmez DSİ tarafından kanalı yapılmış, kuyusu hazır 9 bin hektarlık tarım alanının tapulaştırma çalışmasını hemen yapacağız. Fakat bu aşamada üreticilerin en çok dikkat etmesi gereken şey üçkağıtçılar ve fırsatçılar” dedi.

Bölgenin toprak haritasının çakırıldığını söyleyen Erkmen; “Ürünlerinizi pazarlarken bazı kişiler sizin ürünlerinizi değerinin altında almak isteyebilir, bazı üçkağıtçı kişiler de ürünlerinizi alıp paranızı ödememek isteyebilirler. Bu tip durumlara düşmemek için birlikte hareket ederek gerek kooperatifler olarak, gerekse üretici birlikleri olarak birlik haline gelmeli ve ortak hareket etmelisiniz. Bu sizin menfaatinize olan bir durum. Kimsenin mağdur olmasını istemeyiz” dedi.

Denizli.net
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 10:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?