18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAL - DENİZLİ

Çal'da düğün konvoyu kana bulandı

kaza, Denizli-Ankara Karayolu’nun 30. kilometresi Kocabaş Beldesi yakınlarında akşam saatlerinde meydana geldi. Osman Hisar’ın oğluna gelin almak için Çal İlçesi Yazır Köyü’ne doğru seyreden düğün konvoyunda bulunan ve çalgıcıları taşıyan Hasan Uysal idaresindeki kamyonetin arka lastiği, çok eski olması ve tırnaklarının olmaması nedeniyle patladı.

Takla atan kamyonet hurdaya dönerken, kamyonetin arkasında bulunan çalgıcılar karayoluna savruldu. Bu arada kamyonetin kasasında bulunan gelinin çeyizi de yola saçıldı. Yaralılar, olay yerine gelen 6 adet 112 Acil Servis ambulansıyla Denizli Devlet ve SSK hastanelerine kaldırıldı.
Kazada yaralananlardan kamyonet sürücüsü Hasan Uysal, Erdinç Uysal (21), Ramazan Şimşek (16), Serkan Kesgin (17) Halil Can Ünaloğlu (16) SSK Hastanesi’ne, Hikmet Aydemir (48), Mustafa Kemal Uysal (41), Mahmut Sınakçı (58), Cafer Tay (64), Ramazan Sınakçı (29) ve Veysel Yılmaz (30) ise Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza yerinde jandarma ve polis geniş güvenlik önlemleri alırken, düğün konvoyunda bulunan vatandaşlar gelinin çeyizlerini sandığa koyarak yollarına devam ettiler. Kaza yerine gelen çekici, kaza yapan kamyoneti olay yerinden çekerek yolu trafiğe tamamen açtı. Kaza ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

 

.
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2004 Pazartesi 10:36:28
Güncelleme :20 Kasım 2005 Pazar 13:42:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?