27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇAL - DENİZLİ

Vali Erkmen Çal'da

VALİ YAVUZ ERKMEN ÇAL İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, incelemelerde bulunmak üzere Çal İlçesinde Kaymakam ve Belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Düzenlenen toplantıya Vali Yavuz Erkmen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Çardakçı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Bekilli Kaymakamı ve Çal Kaymakam Vekili Mehmet Kemal Akpınar, Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz, Akkent Belediye Başkanı Muharrem kaya, Belevi Belediye Başkanı Ömer Ayhan, Denizler Belediye Başkanı Emin Şahin, Hançalar Belediye Başkanı Ethem Hallaç, İsabey Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Ortaköy Belediye Başkanı Ayhan Bozbay ve Alfatlar Köy Muhtarı Osman Atar ile DSİ görevlileri katıldı. Akkent Beldesinin yaşadığı su sorunu ile diğer beldelerin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda, bazı öneriler çözüme kavuşturulmak üzere Belediye Başkanlarına sunuldu.

Vali Yavuz Erkmen, toplantının ardından yaptığı açıklamada, amaçlarının özellikle Çal'ın bir bütün içerisinde hem içme suyu hem sulama suyu sorununu çözmek olduğunu söyleyerek, "Birlik beraberlik içerisinde beldelerimizin sorunlarının çözüleceğine inanıyoruz. Çünkü gerek içme suyu anlamında herkese yetecek su kaynağının mevcut olduğunu, yine sulama anlamında çok yeterli bir potansiyel olmasına rağmen bunların sağlıklı olarak kullanılamadığı yani potansiyelinin tamamının değerlendirilemediğini görüyoruz. Güç birliğinin bugün başlayarak bütün arkadaşlarımızla birlikte Çal'ın geneline yaymak suretiyle hem içme suyu hem de sulama suyu anlamında bu birlik içinde çözümleriz düşüncesindeyiz. Çok kısa süre içerisinde tekrar bir araya gelmek suretiyle arkadaşlarımız bu birliğin sonucunu bize söyleyecekler. Bizde akabinde çalışmalara başlayacağız. Denizli bugüne kadar hem merkeziyle hem ilçeleri ile Türkiye'de kardeşliğin huzurun hakim olduğu bir İl olarak bilinmektedir. Biz bunu Çal İlçemizde de aynen devamını arzuluyoruz. Burada herkesin birbirine destek olması lazım. Eldeki mevcut verilere bakıldığı zaman mevcut kaynakların herkese yetecek düzeyde olduğunu görüyoruz. Amaç bunu en rahat şekilde en ucuza mal etmek suretiyle arkadaşlarımızın sorununun çözümüdür. Birlik beraberlik olduğu sürece arkadaşlarımızın arkasında olacağımızın mesajını verdik. Onun için biz bu toplantının yararlı olacağını, tüm Çal, Belde ve köylerimiz için olumlu sonuç getireceğine inanıyoruz" dedi.

VALİ YAVUZ ERKMEN ÇAL İLÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 14:06:01
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 16:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?