21
Mayıs
2024
Salı
SARAYKÖY - DENİZLİ

Lise öğrencisi arkadaş kurbanı oldu

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde bir lise öğrencisi, arkadaşını korumak isterken canından oldu.
Edinilen bilgiye göre, Sarayköy Meslek Teknik Eğitim Merkezi karşısında, dün saat 11.00 sıralarında A.K (Aykut Kaya-15) ile İ.U. (16) kavga etti. Kavgayı gören öğretmenler tarafları ayırdı.

Olay sonrasında dayak yiyen İ.U, arkadaşı Ö.H.’ye (Ömer Hülagu-17) olayı anlattı. Arkadaşına dayak atılmasına sinirlenen Ö.H., saat 12.30 sularında A.K’nın yanına giderek, tartışmaya başladı. Okula 200 metre kala ara sokaktaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda A.K, Ö.H’yi sol bacağından bıçakladı. Bu esnada yoldan geçen bir öğrenci, yaralı Ö.H’yi motorsikletine bindirirek, Sarayköy İlçe Emniyet Amirliği’ne götürdü. Ö.H’nin çok kan kaybettiğini gören polis ekipleri, yoldan geçen bir aracı durdurarak, yaralıyı Saraköy Devlet Hastanesi’ne gönderdi.

Burada ilk müdahelesi yapılan Ö.H., daha sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yapılan tüm müdahelelere rağmen Ö.H. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili tahkikat devam ederken A.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada Ö.H., Hacı Molla Ahmetler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Sarayköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye namazına gelen Ö.H.’nin arkadaşlarının oldukça üzgün oldukları gözlendi.

DENİZLİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2004 Cuma 17:02:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?