18
Mayıs
2024
Cumartesi
SARAYKÖY - DENİZLİ

Sarayköy, Emniyet Amiri'ni kaybetti

Denizli Emniyet Müdürlüğü, bir gün arayla iki emniyet amirini kaybetti. Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde görev yapan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Osman İlhan (50) rahatsızlığı sebebiyle istirahatli olduğu Sakarya’da önceki gün hayatını kaybetti.

27 yıl emniyet teşkilatında görev yapan ve 2003 yılında Denizli’ye atanan Osman İlhan, geçen yıl rütbe aldıktan sonra İzmir Bornova Polis Meslek Yüksek Okulu’na öğretmen müdür olarak atandı. Mide kanaması teşhisiyle bir süre tedavi gören İlhan, hastalığının ilerlemesi üzerine istirahata ayrılarak Sakarya’ya gitmişti.

Emniyet Müdürü Osman İlhan’ın vefatından bir gün sonra Güney İlçesi’nde Emniyet Amir Vekili olarak görev yapan Başkomiser Mehmet Savran (55) da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Malatya, Artvin ve İstanbul’da görev yaptıktan sonra 9 yıl önce Denizli’ye tayin olan ve Güney İlçe Emniyet Amirliği’nde göreve başlayan 4 çocuk babası Mehmet Savran için bugün Güney İlçesi’nde tören düzenlendi. Denizli Emniyet Müdürü İhsan Ünal’ın da katıldığı törenin ardından Mehmet Savran’ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Konya’nın Çumra İlçesi’ne gönderildi.

Bir gün arayla 2 kişinin vefat etmesi Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde büyük üzüntüye sebep oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2005 Perşembe 13:38:20
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 15:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?