5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

2.5 kilo esrarla yakalandılar

İZMİR'DE NARKOTİK OPERASYONU

İzmir'de, narkotik ekiplerinin operasyonunda iki kişi, satmak istedikleri 2.5 kilogram esrarla birlikte yakalandı. Yakalanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonrası bazı kişilerin piyasaya doğu illerinden gelen esrarı satmak istediği bilgisine ulaştı. Elde edilen bilgi sonrası polisler, M.U. ve B.Y.'yi takibe aldı.

Yapılan operasyonda M.U. ve B.Y. evlerinde gözaltına alındı.Doktor raporu alındıktan sonra sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğü hizmet binasına götürülen şüphelilerin Eşrefpaşa semtindeki evinde yapılan aramada, 2.5 kilogram esrar bulundu. Gözaltına alınan iki zanlının Diyarbakır'dan getirdikleri esrarı satmaya çalıştıklarının belirlendiği öğrenildi. Zanlıların işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. Uyuşturucu ile mücadele de topyekün mücadele ettiklerini ve çalışmaların tüm hızıyla

devam ettiğini belirten emniyet yetkilileri, kesinlikle zehir tacirlerine göz açtırmayacaklarını ve zehir tacirlerine aman vermeyeceklerini belirtti.

İZMİR'DE NARKOTİK OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 16:54:02
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 17:12:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?