5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

210 bin kaçak uyarıcı hap yakalandı

CİNSEL GÜCÜ ARTIRICI İLAÇ OPERASYONU

İzmir'de, bir kamyonet dolusu cinsel gücü artırdığı iddia edilen ilaç ile ilaç hazırlamakta kullanılan ve içeriği henüz bilinmeyen 30 kilogram beyaz toz madde ele geçirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Bornova ilçesinde bir kamyonetin kasasına koliler içinde gümrük kaçağı mal

yüklendiği yönünde bir ihbar üzerine harekete geçti. Gece kamyoneti Kemalpaşa Bulvarı üzerinde park halinde bulan polis, kamyonetin yanında bulunan ve kaçak malların sahibi olduğu öğrenilen

M.A.K. adlı zanlıyı gözaltına aldı. Kamyonette yapılan aramada, 210 bin 826 adet muhtelif markalarda cinsel uyarıcı hap, 2 bin 391 adet cinsel uyarıcı jel, 4 bin 940 adet boş ilaç kutusu, 2 bin 800 adet prospektüs, 2 milyon 200 bin adet yarısı büyük yarısı küçük boy olan içine ilaç doldurulmak üzere hazırlanmış yeşil renkli ilaç kapsülü, 30 kilogram ağırlığında beyaz renkli ilaç hazırlamakta kullanılan içeriği bilinmeyen madde, çok miktarda cinsel içerikli ürün ve 450 adet telefon kılıfı ele geçirildi.

Polis, Çin'den getirildiği tahmin edilen ilaçlar ile beyaz toz maddenin içeriğinde ne olduğunun bilinmediğini, vatandaşların bu tür kaçak ürünlerden uzak durması gerektiğini açıkladı. Yapılan incelemede, söz konusu ilaç kapsüllerinin tanesinin 1 TL'den tek tek satıldığı belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.A.K., adliyeye sevk edildi.

CİNSEL GÜCÜ ARTIRICI İLAÇ OPERASYONU
CİNSEL GÜCÜ ARTIRICI İLAÇ OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2010 Salı 13:30:05
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 00:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?