5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

3 hırsızlık zanlısı yakalandı

İZMİR'DE HIRSIZLIK OPERASYONLARI

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından farklı yerlerde yapılan hırsızlık operasyonlarında 3 kişi yakalandı. Hırsızlık suçundan çok sayıda kayıtları bulunan zanlılar gözaltı sürelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Konak ilçesi Esendere semtinde bulunan bir ev ve iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı üzerine harekete geçen İzmir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri çeşitli hırsızlık suçlarından kayıtları bulunan F.B. (24) isimli şahsı yakaladı. 9202 sokak numara 2'de Aylin Narin'e ait olduğu öğrenilen ev ile aynı bölgede Cahit Bıçkı'ya ait olduğu iddia edilen bir kuaför dükkanında meydana gelen hırsızlık olayının faili olarak gözaltına alınan F.B. sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Gaziemir 514 sokak numara 44'te Mehmet Ali Polat'a ait olduğu bildirilen evden 1 adet diz üstü bilgisayar ile 1 adet fotoğraf makinesi hırsızlığının ihbarını alan ekipler, olay yerine intikal ederek mahallelinin M.Ç (26) ve Y.Ç. (27) isimli şahısları teşhis etmesi üzerine gözaltına aldı. 12 ayrı hırsızlık suçundan kaydı olan Y.Ç. ile 19 ayrı hırsızlık suçundan aranan M.Ç. isimli iki zanlı adliyeye sevk edildi.

İZMİR'DE HIRSIZLIK OPERASYONLARI
İZMİR'DE HIRSIZLIK OPERASYONLARI
İZMİR'DE HIRSIZLIK OPERASYONLARI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 10:26:05
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 13:00:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?