5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

4 kez eve gönderildi 5'incisinde öldü

YÜKSEK ATEŞ ŞİKAYETİYLE BEŞ KEZ HASTANEYE GİDEN GENÇ ÖLDÜ

İzmir'de, yüksek ateş şikayetiyle beş kez arkadaşları tarafından Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürülen ve her seferinde iğne yapılıp 'sık sık ılık suyla duş alması önerilerek' gönderilen inşaat işçisi 26 yaşındaki Özgür Sivaz, son getirilişinde hayatınıı kaybetti.

Trabzonlu 26 yaşındaki Özgür Sivaz, bir inşaatta çalışmak için arkadaşlarının çağrısı üzerine İzmir'e geldi. 30 Temmuz tarihinde yüksek ateşle fenalaşan Özgür Sivaz, arkadaşları tarafından Karşıyaka Devlet Hastanesi acil servisine götürüldü. Hastanedeki kontrollerin ardından Sivaz, iğne yapılıp sık sık ılık suyla duş alması önerilerek taburcu edildi. Ancak Özgür Sivaz'ın rahatsızlığı devam etti. Cumartesi ve pazar günü de acil servise kaldırılan ama yine iğne yapılarak gönderilen Özgür Sivaz, pazartesi günü gündüz saatlerinde poliklinik kontrolünün ardından kaldığı işyerine gitti. Aynı gün gece yarısı tekrar hastaneye getirilen Sivaz'a bu kez tahlil yapıldı ancak genç sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

HASTANE SORUŞTURMA BAŞLATTI

Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Saim Gubari, hastaya ne teşhis konulduğu ve hangi tedavileri uyguladıklarını söyleyemeyeceğini, ancak hastane bünyesinde bir ihmal olup olmadığının belirlenmesi için soruşturma başlattıklarını söyledi.

YÜKSEK ATEŞ ŞİKAYETİYLE BEŞ KEZ HASTANEYE GİDEN GENÇ ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 15:13:04
Güncelleme :6 Ağustos 2010 Cuma 15:20:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
leyla avcı IP: 85.105.105.xxx Tarih : 7.08.2010 11:01:00

karşıyaka devlet hastanesi kadar ilgisiz bir hastane yok doktorlar ilgisiz .herkese aynı şeyi yapıyorlar i ğne yapıp eve gönderiyorlar . allah rahmet eylesin ..en güzel ilgili hastane yeşilyurt .herşeyine varana kadar inceliiiiiyorlar.