5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

5 saatlik ikna çabası işe yaradı

İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde meydana gelen olayda bir süre önce ayrı yaşamaya başladığı eşinin, barışma teklifini kabul etmemesi üzerine intihar etmek isteyen 28 yaşındaki genç 5 saat süren ikna çabası sonucu silahını bırakarak intihar etmekten vazgeçti.

Olay, akşam saat 20.00 sıralarında Hatay semti 260 Sokak 76 numarada meydana geldi. Bir süre önce işten çıkartılan ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Ergün N., 6 ay önce ayrı yaşamaya başladığı eşi Ç.N.'yi telefonla arayıp tekrar bir araya gelme teklifinde bulundu. Ç.N.'nin, barışma teklifini reddetmesi üzerine sinir krizi geçiren Ergün N. eşine intihar edeceğini söyleyip telefonu kapattı. Ç.N. telefonun ardından eşinin yakınlarını arayarak durumu haber verdi.

Yakınlarının haber verdiği polis ekipleri evin içinde bulunan Ergün N.'yi intihardan vazgeçirmek için harekete geçti. Apartman çevresinde güvenlik önlemleri alınırken itfaiye ekipleri ve acil sağlık ekipleri hazırda bekletildi. Polis ve çağrılan psikolog doktorun yaklaşık 5 buçuk saat süren ikna çabaları sonucu Ergün N. silahını bırakıp teslim oldu. Teslim olduktan sonra ambulansla kontrol amaçlı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Ergün N.'nin görüntülenmesi polis tarafından engellendi.

 

İZMİR'DE İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2010 Pazar 09:15:05
Güncelleme :14 Mart 2010 Pazar 13:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?