5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

6 ay sonra yakalandılar

6 AY SONRA YAKALANDILAR

İzmir'de bir nakliye firmasının sahibinin 4 kişiye verdiği nakliye işinde mallarının teslim edilmediğini ve dolandırıldığını fark etmesi üzerine polisin yaptığı operasyonda 4 şüpheli yakalandı.

İzmir'de bir nakliye firmasının sahibi olan Ş.Ö., 4 kişiye nakliye işi verdiği ancak mallarının teslim edilmediğini kısa sürede fark etmesi üzerine dolandırıldığını anlayınca durumu polise bildirdi. Ekipler yaptıkları operasyon sonrasında 4 şüpheliyi yakaladı.

Olay İzmir'in Pancar beldesinde meydana geldi. Nakliye firması sahibi Ş.Ö. bir gıda firmasına ait mallarını E.T.'ye ait olduğu bildirilen kamyona yüklendikten kısa bir zaman sonra mallarının teslim edilmesi gereken yere ulaşmadığının haberini aldı. Dolandırıldığını anlayan Ş.Ö. durumu polise bildirdi. Verilen eşkallar üzerine araştırma başlatan Huzur timleri, olaydan 6 ay sonra H.S.(52), H.Ç.(32), H.U.(37) ve A.Y.(53) adlı 4 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin çantalarında ve üstlerinde yapılan aramalarında

E.T. adına düzenlenmiş fatura ve irsaliye koçanı, E.T.'ye ait bir kaşe, farklı kişiler ve araçlar adına düzenlenmiş çok sayıda ruhsat ve evrak ele geçirildi.

Yakalanan 4 zanlı sorguları tamamlandıktan sonra dolandırıcılık iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

6 AY SONRA YAKALANDILAR
6 AY SONRA YAKALANDILAR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2010 Pazar 17:32:04
Güncelleme :21 Şubat 2010 Pazar 19:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?