5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Adliyede gazeteciye darp

DURUŞMA SALONU ÖNÜNDE GAZETECİ DARP EDİLDİ

İzmir'in Aliağa ilçesinde, 14 yaşındaki zihinsel engelli kız çocuğunun, 15 yaşındaki bir öğrencinin üç ay boyunca tecavüzüne uğradığı yönündeki iddiaları 25 Ocak 2010 tarihinde haber yapan İhlas Haber Ajansı Muhabiri Cem Ulucan, bir duruşmada tanıklık yapmak için gittiği Aliağa Adliyesi'nde saldırıya uğradı. Yüzüne aldığı darbe sonucu burnunda ve gözünde hasar oluşan muhabir, saldırgan şahıs hakkında şikayetçi oldu.

Aliağa Mehmet Saka İlköğretim Okulu'nun engelliler sınıfında öğrenim gören yüzde 70 oranında zihinsel engelli 14 yaşındaki A.A., Aliağa'da aynı okulda öğrenim gören 15 yaşındaki M.K.'nın tecavüzüne uğradığı yönündeki iddiaları haber yaptığı için M.K.'nın babası Nail K. tarafından telefonla sürekli taciz ve tehdit edilen İHA muhabiri Cem Ulucan, Aliağa'da görülen bir davada tanık olarak ifade vermek için Aliağa Adliyesi'ne gitti. Duruşma Salonu önünde duruşma saatini bekleyen gazeteci Cem Ulucan burada karşılaştığı Nail K.'nın saldırısına uğradı.

Nail K. isimli şahıs tarafından darp edilen gazeteci aynı binanın 1. katında bulunan polis merkezine giderek şahıstan şikayetçi oldu. Cem Ulucan'ın aldığı darbe sonucu burnunda ve gözünde hasar oluştu. Saldırıyı duruşma salonu önünde gerçekleştiren Nail K. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 
 
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 10:06:01
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 16:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?