5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Adnan Saygun’da 3 günde 3 konser

ADNAN SAYGUN’DA 3 GÜNDE 3 KONSER

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), peş peşe düzenlediği konserlerle İzmirliler’e müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor.

4 Mayıs 2010 Salı günü gerçekleştirilecek Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Korno ve Oda Müziği Konseri’nde, “Korno”da Gönül Avcıdırlar, Volkan Kartal, Burçak Uysaler, Koray Ay, Can Tuluğ, Can Kiracı, Berkay Şen, Serenad Akşehir, Fulya Kılıçtaş, Gülin Özsakarya, Tarık Sezer Aydın, Kerim Gürerk , “Trompet”te Ezgi Unat, İbrahim Emre Uluçay, “Trombon”da Kemal Hazar, “Kontrabass”ta Işın Işık, “Bas Trombon”da Ziya Arman, “Davul”da Borahan Atçı ve “Piyano” da Dicle Talayhan sahne alacak.

5 Mayıs 2010 Çarşamba günü, Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Melek Güneri Göküstün’ün sınıfından oluşan “Genç Yetenekler” sahne alacak. “Piyano”da Okutman Seçil Dündar Bayazıt ve Öğretim Görevlisi Özlem Ebesek’in eşlik edeceği “Genç Yetenek”ler, Ömer F. Güneri, Zeynep İ. Göküstün, Fulya E. Selçuk, İrem Atalay, Deniz Gördüren, Ece Akçayüzlü, Alkım B. Önoğlu, Anıl Altınsoy, V. Can Canbolat’tan oluşuyor.

6 Mayıs 2010 Perşembe günü ise AASSM’de “Ephesus Brass” konseri gerçekleştirilecek. İzmir Devlet Senfoni Orkestrası ve İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası sanatçılarından oluşan Ephesus Brass gurubu “Trompet”te Ömür Gürlük ve Bahtiyar Matniyazov, “Korno”da Cüneyt Deniz, “Trombon”da Çetin Subaşı, “Tuba”da Kenan Gökkaya, “Vurma çalgılar”da Akgün Çavuş, “Bass gitar”da Kürşat And’dan oluşuyor. Konserde balerin olarak Selin Uzun ve Balet olarak Altan Kılınç’ da sahne alacak.

3 gün üst üste düzenlenecek olan konserlerin hepsi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Küçük Salon’da, saat 20.00’de başlayacak ve tüm konserlerin girişi ücretsiz olacak.

ADNAN SAYGUN’DA 3 GÜNDE 3 KONSER
ADNAN SAYGUN’DA 3 GÜNDE 3 KONSER
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 09:57:03
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 13:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?