5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Ağrılılar hemşerilerini unutmadı

AĞRILILAR HEMŞERİLERİNİ UNUTMADI

Ege Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Karabağ ile yönetim kurulu üyeleri dün Torbalı'ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk önce geçtiğimiz günlerde vefat eden hemşerileri Ferdi Koca'nın babaannesi için taziyede bulunan heyet, ardından Torbalı Mal Müdürlüğü görevine atanan Ağrılı Hüseyin Demir ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Yaşar Görmez'i makamında ziyaret etti.

Daha sonra Torbalı Ağrılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde hemşerileriyle bir araya gelen federasyon üyeleri, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Ziyaretlere Ege Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hasan Karabağ, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Göztepe, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Bakır, İdris Avcı, Latif Aydemir, M.Metin Yardımcı, M.Nuri Aydemir, Suat Aykol, Patnoslular Derneği Başkanı Abdurrahman Köylü ve Torbalı Ağrılılar Dernek Başkanı Faruk Kuruş katıldı.

Ağrılılar arasında çok iyi bir birlik ve beraberlik sağladıklarını belirten Hasan Karabağ, Torbalı'da görüş alışverişlerinde bulunduklarını dile getirerek, “Tüm Ağrılı kardeşlerimizin yanı sıra, özellikle bürokrat olan hemşerilerimizin her zaman yanındayız. Federasyonumuzun kuruluş amaçlarından bir tanesi de Ağrılı olan hemşerilerimiz ile her zaman birbirimize destek çıkmak ve sahiplenmektir. Torbalı'ya atanan Mal Müdürümüzün de Ağrılı olduğunu öğrenince kendisini ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerinde bulunduk” dedi. Mal Müdürü Hüseyin Demir ise hemşeri derneklerinin önemine değinerek, “Birbirimizin sıkıntılarımızı, dertlerimizi, sevinçlerimizi veya üzüntülerimizi paylaşabileceğimiz hemşerilerimizin olması beni çok sevindirdi. Ağrılılar Federasyonu bünyesinde birçok hemşerisini barındırıyor ve onları her zaman destekleyip sahip çıkıyor. Kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2010 Pazartesi 10:54:02
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 21:53:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?