5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

AK Partililer piknikte buluştu

AK PARTİLİLER PİKNİKTE BULUŞTU

AK Parti Foça İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği geleneksel piknik organizasyonu yoğun katılım ile gerçekleşti. Pikniğe AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak’da katıldı.

Yeniköy Zeytinli Bahçe’de düzenlenen pikniğe, Kadın ve Gençlik kolları mensuplarının yanı sıra AK Parti Foça Eski İlçe Başkanı Abdullah Kaçan, Ak Parti Foça Belediye Meclis Üyeleri Ceyhun Çetin, Ali Çelik ve Semiha Küçükkaya ile birlikte çok sayıda partili de katıldı.

Kadın ve Gençlik Kolları ile İlçe Başkanlığı mensuplarından oluşan yaklaşık 70 kişilik bir gurubun katılımıyla gerçekleştirilen piknik programında konuşan AK Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, “Bu tür faaliyetler partililerimizin moral motivasyonunu yükseltmekte ve 2011 yılında yapılacak genel seçimlere hazırlıklı olmamızı sağlayacaktır” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Foça eski Belediye Başkanı Serdar Mersin’inde katıldığı coşkulu piknikte, keyifli saatler yaşandı. İlçe Başkanı Kadir Özgirgin ve Belediye Meclis Üyesi Ali Çelik, pikniğe katılan çocuklarla kıran kırana futbol oynadı. Partililerin barbekü keyfi yapma olanağı da buldukları piknik günün geç saatlerine kadar sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 12:09:00
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 12:14:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?