5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

AKP CHP'den özür bekliyor!

AK PARTİ CHP'DEN ÖZÜR BEKLİYOR

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, İzmir Fuarı'nın açılışında yaşanan yuhalama olayından dolayı CHP'den özür beklediklerini söyledi. AK Parti İZmir il Başkanı Kabak, "CHP İzmir il Başkanı özür dilesin" dedi.

Önceki gün İzmir'de gerçekleştirilen İzmir Fuarı açılış törenine katılan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün yuhalanması olayı ile ilgili tepkiler gelmeye devam ediyor.

Açılış töreninde yaşanan olayın son derece çirkin olduğunu belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak bir açıklama yaptı.

CHP'nin özür dilemesi gerektiğini belirten Kabak, açıklamasında, "İzmir'e ve İzmir Fuarına destek ve güç vermek üzere Fuar açılışına gelen Sanayi ve Ticaret Bakanımız Nihat Ergün'ün, CHP İzmir örgütünce planlanan ve uygulanan çirkin hakaretlere maruz kaldığını üzülerek gördük. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu dahi isyan ettiren ve binlerce defa özür dileten bu organize çirkinliklerin İzmir ve İzmirlilerle bir ilgisinin olmadığını biliyoruz. Herkesi utandıran bu olayların, CHP İzmir örgütlerinin işi olduğunu da biliyoruz. Açılışı bir parti mitingine dönüştüren, kin ve nefretle hareket eden ve koltuklarından başka bir şey düşünmeyen CHP'li İzmir yöneticilerinin hoşgörü ve sevgi şehri İzmir'i ne hale getirdiklerini üzülerek izliyoruz. Sayın Bakanımız bu çirkinliklere karşı her medeni insanın vereceği cevabı en güzel şekilde göstermiştir. İzmir Fuarının geleceğini ve orada bulunan 28 ülkeden yabancı konukları düşünerek onurlu ve uygar bir duruş sergilemiştir. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanına da özür konuşması nedeniyle teşekkür ediyoruz. Aynı özrü CHP il başkanından da tüm İzmir halkı adına bekliyoruz. Bu özrü kendimiz için değil İzmir'imiz için bekliyoruz. Bu tür çirkin organizasyonlara imza atmak, topluma kin ve nefret saçmak yerine özür dilemek daha onurlu bir davranış olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2010 Cumartesi 14:18:04
Güncelleme :28 Ağustos 2010 Cumartesi 14:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?