5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

AKP'li kadınlar eğitimden geçti

AK PARTİ KADIN KOLLARI EĞİTİM PROGRAMINI TAMAMLADI

AK Parti İzmir Kadın Kolları, Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca gerçekleştirilen ''2010 Teşkilat Eğitim Programı''nı büyük bir başarıyla tamamladı.

Başta İl Kadın Kolları Başkanı Nesrin Ulema olmak üzere Kadın Kolları İl Yürütme üyeleri, 30 İlçenin kadın kolları Başkanları ve İl Ana Kademe Yönetiminde yer alan kadın yönetim kurulu üyeleri, 3 gün süren eğitim programını başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

AK Parti'nin başarılı kadın siyasetçileri; siyasal kimlik, AK Parti iktidarında kadın ve siyaset, Türk demokrasi tarihinde kadının rolü gibi derslerinin yanında; dış politika konusunda AK Parti Genel Başkan yardımcısı Kürşat Tüzmen'den, ekonomi politikalarında Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'dan, demokratik açılım konusunda Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan ders aldı.

Bu yoğun eğitim programını değerlendiren AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nesrin Ulema, "Sayın Başbakanımız (Türkiye'nin yeni bir siyasete, siyaset düşüncesine ve pratiğine ihtiyacı vardır) diyerek siyasetin eğitim ve kültür işi olduğunu her fırsatta dile getirmektedir. Kadın kolları olarak katıldığımız bu programla , mevcut değişim ve gelişmelerin zamanında ve konusunda uzman kişiler tarafından teşkilatımıza aktarılması sağlandı. Programı düzenleyen Genel Merkez Kadın Kolları başkanlığımıza teşkilatım adına teşekkürlerimi sunuyorum.Bundan sonraki amacımız, genel siyaset ilkeleri doğrultusunda edindiğimiz bilgi ile 'temiz siyaset' anlayışını İzmir siyasetine yansıtmak olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 09:46:01
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 10:14:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?