5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

AKP'ye Moğol benzetmesi

CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ İNCE, İZMİR'DE KONFERANS VERDİ

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gündeme ilişkin konuları değerlendirdiği bir konferans verdi.

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın davetlisi olarak İzmir'e gelen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gündeme ilişkin konuları değerlendirdi. Hükümeti post modern fetret dönemi olarak nitelendiren İnce, bu sürenin 1 yıl içinde biteceğini söyledi. Türkiye'de 2002 yılından beri iktidarda bulunan AK Parti hükümetini Moğollar'a benzeten İnce, "İkisi de kendinden olmayanı yaşatmıyor. Tarih Moğolları yazdı, AK Parti'yi de yazacak" dedi.

AK Parti iktidarı döneminde kamu ihale kanununun 21 defa değiştirildiğini savunan İnce, hükümetin aynı hassasiyeti atanamayan öğretmen adayları için göstermediğini söyledi. Dış politikada da hükümeti eleştiren İnce, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı olan Mevlüt Çavuşoğlu'nun meclis başkanlığına seçimle gelmediğini, karşısında başka aday olmadığı için o göreve geldiğini iddia etti.

CHP'Lİ MİLLETVEKİLİ İNCE, İZMİR'DE KONFERANS VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 20:11:05
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 12:42:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?