19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Akraba katliamında tecavüz şoku

İzmir'in Basınsitesi semtinde, küçük oğlu T.V.'ye tecavüz edilmesinin intikamını almak için 4 akrabasını öldürüp bir akrabasını da ağır yaralayarak katliam yapan İ.V.'nin büyük oğlu Y.V.'nin de katliamın nedeni olarak gösterilen N.T.'ye geçmişte tecavüz ettiği ortaya çıktı. 

N.T.'nin, Y.V.'ye zarar veremeyince kardeşi T.V.'ye cinsel istismarda bulunup başına taşla vurarak yaraladığı belirtildi. 

Geçen pazar günü, 52/12 Sokak'taki 19 numaralı evde, ev sahibi Yusuf Aygör, Uğur-Cennet Tüfekcioğlu ve Ömer Gümerof'u öldürüp Gümerof'un eşi Elif Gümerof'u da yaraladıktan sonra polise teslim olan enişteleri İ.V. sorgusunda, oğlu T.V.'ye baldızı Cennet Tüfekcioğlu'nun oğlu N.T.'nin tecavüz etmesinden dolayı elini kana buladığını anlattı. 

Oğlunun intikamını almayı planladığını da itiraf eden İ.V., Tüfekcioğlu çifti ile yargılama sırasında N.T.'nin lehinde tanıklık yapanları vurduğunu dile getirdi. Evdeki kayınvalidesi Necmiye Gündüz'ü, kızı Cennet Tüfekcioğlu'nun ölümüne tanık olup evlat acısı yaşaması için sağ bıraktığını söyleyen İ.V., dün sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Büyük oğuldan tecavüz
İ.V.'nin büyük oğlu Y.V.'nin de Tüfekcioğlu çiftinin oğlu olan ve olayın nedeni olarak gösterilen N.T.'ye tecavüz ettiği ortaya çıktı. 

T.V.'ye tecavüz edip ardından da başına taşla vurup yaraladığı gerekçesiyle tutuklu bulunan N.T., ifadesinde, olaydan iki yıl önce uyku sorunu yaşadığı için hap kullandığını, T.V.'nin ağabeyi olan Y.V.'nin kendisine bu sırada tecavüz ettiğini ileri sürdü. 

Yaşının büyük olması nedeniyle Y.V.'ye zarar veremediğini belirten N.T., bu nedenle de kardeşi T.V.'ye cinsel istismarda bulunduğunu ve başına taşla vurarak yaraladığını söyledi.
Y.V. hakkında da İzmir Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde tecavüz davası açıldı. Y.V. tutuksuz yargılanıyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2007 Çarşamba 11:53:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?