5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Alacak verecek kavgası kanlı bitti

İZMİR'DE CİNAYET

İzmir'in Buca ilçesinde, Sinan Arslan ile kuzeni İsmet A. arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda, Sinan Arslan göğsünden tabancayla vurularak öldürüldü.

Olay, 2009 yılının son günü saat 22.30 sıralarında Yıldız Mahallesi'nde meydana geldi. Kahvehane işletmecisi evli ve bir çocuk babası 42 yaşındaki Sinan Arslan, işyerini kapatıp yeni yılı geçirmek için evine gittiği sırada yolda kuzeni ve kayınbiraderi İsmet A. (35) ile karşılaştı.

Aralarında iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan Sinan Arslan ile İsmet A. tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu İsmet A. belinden çıkardığı tabancayla Sinan Arslan'a 1 el ateş edip olay yerinden kaçtı. Silah sesi üzerine olay yerine gelen mahalle sakinleri Sinan Arslan'ı kanlar içerisinde görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekibi tarafından olay yerinde ilk müdahalede bulunulan ağır yaralı Sinan Arslan, ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü. Sinan Arslan'ın cesedi hastane morguna kaldırıldı. Polis olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 11:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?