5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Altay'a yeni sponsor

ALTAY'A YENİ SPONSOR

Bu sezon Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e çıkma hesapları yapan Altay ile ''bilyoner.com'' arasında 2,5 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalandı.

Gaziemir Vali Kutlu Aktaş kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan Altay Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz, esas amaçlarının kulübe düzenli bir gelir elde etmek olduğunu belirterek ''Gerçekleştirdiğimiz bu anlaşma sayesinde kulübümüz yeni ve düzenli bir gelir kaynağı elde etmiş oldu. Artık taraftarımız 'www.altay.org.tr' üzerinden oynadıkları her İddaa oyunuyla kulübümüzün güçlenmesine katkıda bulunacaklar. Tüm taraftarlarımızı resmi internet sitemizde oyunlara katılarak kulüplerine katkıda

bulunmaya davet ediyorum'' diye konuştu.

Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan ise, Türkiye'de şans oyunlarını alternatif satış kanallarından birisi olan internetten yaklaşık 6 senedir tüketicilere sunduklarını belirterek, 1 milyon 200 binin üzerinde kayıtlı müşteri sayısına sahip olduklarını söyledi.

İlk olarak Galatasaray Kulübü ile başlattıkları spor kulübü işbirliklerine Bursaspor ve Antalyaspor ile devam ettiklerini ifade eden Kayahan, şunları söyledi: ''Bugün de Turkcell Süper Lig'e aday bir kulüp olan Altay'la bu işbirliğini duyuruyoruz. Umarız Altay, şeytanın bacağını kırıp, Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e çıkacaktır ve İzmir gibi büyük bir şehri, daha önceki senelerde temsil ettiği gibi başarıyla temsil edecektir. Köklü bir kulüp olması ve Turkcell Süper Lig'e aday takımlardan biri

olmasından dolayı Altay'ı seçtik. Bu birliktelikte, sabit ödemenin yanı sıra Altay taraftarlarının kendi siteleri üzerinden oynayacakları oyunlarla gelir paylaşımı ödememiz olacak. Altay önümüzdeki yıllarda başarılı bir çizgi çizmesi halinde sözleşmemizi uzatmayı düşünüyoruz."

Altay şirketten sabit bir gelirin yanı sıra, taraftarların ''www.altay.org.tr'' üzerinden yaptıkları bahislerle kulüp bu miktardan da yüzde 3 oranında komisyon kazanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 16:59:00
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 17:18:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?