5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Altay'da samba rüzgarı

ALTAY'DA SAMBA RÜZGARI

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Altay, üç sambacıyı denemek amacıyla İzmir'e getirdi.

Adnan Menderes Havalimanı'nda karşılanan 3 Brezilyalı iddialı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolculardan Thiago Souza Mendes, "Altay'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Burada kalıcı olmak istiyorum" derken, kaleci Felipe Gomez Altay Spor Kulübü'nü ve İzmir'i internetten araştırdığını belirterek; "Altay'ın geçmişteki büyük başarılarını ve son yıllarda sürekli şampiyonluğu kaçırdığını öğrendim. İzmir ise büyüleyici güzellikte bir şehir. Burada kalıp Altay'ın birinci adamı olmak

istiyorum" şeklinde konuştu.

Ön libero ve stoper mevkilerinde oynayabilen Marcos Henrique ise "Buraya üç kişi gelmemiz büyük avantaj. Uyum sorunu yaşamayacağımızı düşünüyorum. Altay hakkında hepimizin bilgisi var, ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyoruz. Ben sahada savaşmayı severim, oyun anlayışım mücadele etmek ve savaşmak üzerine kuruludur. Altay için mücadele etmek istiyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.

Oyuncular daha sonra sağlık kontrolüne götürüldü. Brezilyalı 3 oyuncu ile her konuda anlaşma sağlandığı imza töreninin ise teknik direktörün onayından sonra gerçekleştirileceği öğrenildi.

ALTAY'DA SAMBA RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:36:04
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 18:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?