5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Altay'da Süper Lig hesapları

ALTAY'DA SÜPER LİG HESAPLARI

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Altay, ligde kalan haftalardaki maçlara final gözüyle bakıyor. Altay'ın tecrübeli teknik direktörü Zafer Bilgetay, "Biz Süper Lig'e çıkacak güçte ve istekteyiz. Takım olarak bunu hissediyoruz" dedi.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Hacettepespor'u 2-0 mağlup ederek taraftarını sevindiren İzmir'in siyah-beyazlı takımı Altay'da hedef Boluspor deplasmanından üç puanla dönmek. Hazırlıklarını Gaziemir'deki Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde sürdüren Altay'da oyuncuların neşeli oldukları gözlendi. Öğleden sonra yapılan antrenmanda önce kondisyon çalışan Siyah-beyazlılar, ardından pas çalışması yaptı. Daha sonra yarı sahada top kontrolü ve pas çalışması yapan oyuncuların hırslı oldukları görüldü. Boluspor maçı

hazırlıklarını büyük bir hırsla sürdüren Altay'da sakat olan Burak Çalık antrenmanı düz koşu ile tamamladı. Sağlık ekibi, Burak Çalık'ı hafta sonu oynanacak Boluspor maçına yetiştirebilmek için yoğun çaba harcıyor. Hafif sakatlığı bulunan Onur ise takımla birlikte çalışmaya katıldı.

 

BİLGETAY TAKIMA GÜVENİYOR

Takımın antrenmandaki performansından memnun olan Altay Teknik Direktörü Zafer Bilgetay, oyuncularıyla yakından ilgileniyor. Genç oyuncularının her türlü sorunu ile ilgilenin tecrübeli çalıştırıcı Süper Lig'e çıkacaklarını belirtti. Genç oyunculardan kurulu olduklarını belirten Bilgetay, "Bu takım hırsıyla isteğiyle ve özgüveniyle Süper Lig'e çıkacak güçte. Oyuncularım ve ben kalan maçlarımızı kazanarak İzmir'in Süper Lig'e olan hasretini gidereceğiz. Artık 9 maç kaldı. Her maçımız final niteliğinde.

Hedefimiz ilk iki arasına girerek doğrudan Süper Lig'e çıkmak. Son derece zorlu maçlar yapacağız. Eğer ilk altı içine kalarak Play off oynarsak orada da avantajlıyız diye düşünüyorum. Altay finallere alışkın bir camia. Ben bu finalleri alarak hedefimize ulaşacağız diyorum. Oyuncularıma güveniyorum, biz bu işi başaracağız. Buna herkes inansın" dedi.

ALTAY'DA SÜPER LİG HESAPLARI
ALTAY'DA SÜPER LİG HESAPLARI
ALTAY'DA SÜPER LİG HESAPLARI
ALTAY'DA SÜPER LİG HESAPLARI
ALTAY'DA SÜPER LİG HESAPLARI
ALTAY'DA SÜPER LİG HESAPLARI
ALTAY'DA SÜPER LİG HESAPLARI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2010 Çarşamba 18:29:05
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 09:49:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?