5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Altındağ'da hatalı sollama faciası

HATALI SOLLAMA CAN ALDI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

İzmir'in Bornova ilçesi, Altındağ semtinde meydana gelen trafik kazasında önündeki aracı sollayan su kamyonu bir gecekondunun duvarına çarptı. Kaza sonucu şoför yaralanırken, yanındaki hayatını kaybetti.

Yener Caddesi'nden yokuş aşağı inen Hanifi B. yönetimindeki 16 JDL 08 plakalı su yüklü kamyon iddiaya göre plakası belirlenemeyen bir taksiyi hatalı solladı. Sollama sırasında kasasındaki yük sebebiyle savrulan kamyon sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce kaldırımdaki ağacı devirdi daha sonra trafik tabelasına çarptı. Karşı şeritten gelen minibüse çarpmamak için direksiyonu ters yöne kıran sürücü aracın sahipsiz bir gecekonduya çarpmasını engelleyemedi.

Görgü tanıkları şoför Hanifi B.'nin araç çarpmadan önce atlamaya çalışırken kapıda sıkıştığını belirttiler. Vatandaşların müdahalesi ile 29 yaşındaki Hanifi B. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Araçta bulunan diğer işçi Serdar Pamukoğlu(34) araç çarpmadan önce ön camdan atlamak isterken araç ile gecekondu duvarı arasında sıkışarak can verdi.

Semtte oturan vatandaşlar kazadan sonra isyan ettiler. Sürekli kazaların meydana geldiği bölgede defalarca önlem alınmasını istediklerini belirten semt sakinleri artık sorumluların gereğini yapması gerektiğini söylediler.

HATALI SOLLAMA CAN ALDI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 12:40:04
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 13:59:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
engin dincer IP: 178.245.128.xxx Tarih : 1.10.2011 21:51:00

buraya altındag diyorlar !! başkanlarımız ( mahalesef seçimden seçime gelinen bir yer) tabi semt sakinlerimizin ne kadar ileri görüşlü oldugunun ispatıdır bu tip kazalar  ve önlem alınmasını istemek,,, aslında gülüp geçmek gerekir bu millete,,, siz bırakın kazaları ve önlemlerini,, bu sürücülerin hayvanlıgı esas olan..... Siz yagmur yagınca birde görün yener caddesinin halini :)  :)   :)   insanlar çok pasif hale geldi,, oy atmaya giderken  resmen bir tren ve ona bakan  ı  andırır gibi gidiyorlar,,, belediyecilik bu olamaz !!!  ticarethane oldu belediyeler,, YAZIK BU İZMİR E  YAZIK BU ZİHNİYETE,,  YAZIK BU  ENAYİ MİLLETE