5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Anadolu Ateşi İzmir'i büyüledi

DANSIN SULTANLARI İZMİR'DE

Türkiye ve dünyada binlerce seyirciye ulaşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, 2010 Türkiye İlkbahar - Yaz Turnesi kapsamında İzmir'de gösteri sundu. Ankara, Eskişehir ve Balıkesir'in ardından İzmirlilerle Karşıyaka Mavişehir Kapalı Spor Salonu'nda buluşan Anadolu Ateşi, İlkbahar - Yaz turnesi kapsamında Türkiye'de 15 ilde izleyenleriyle buluşmayı hedefliyor.

Anadolu Ateşi'nin Genel Sanat Yönetmenliği'ni yapan Mustafa Erdoğan; çok coşkulu olduklarını belirterek "İzmir'in seyircisi başka türlü oluyor. Biz İzmir'e çok sık gelen bir topluluğuz ama Türkiye'nin diğer kentlerinde olduğu gibi salon sıkıntısı yaşanıyor. İzmir'in seyircisi bizi baştan sona alkışladı. İzmir Türkiye turnesinin önemli ayaklarından biriydi. Buradan İstanbul'a döneceğiz, oradan Tekirdağ'a gösteriye geçeceğiz. Daha sonra Bursa ile Türkiye turnesi devam edecek. Türkiye'nin çok coşkulu bir seyircisi var. Çocukların oyununu özlemişler, Anadolu Ateşi'ni özlemişler. Bu her açıdan hissediliyor" dedi.

HARİKA BİR GÖSTERİYDİ

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, İzmir'de yaptığı gösterisinde seyircileri coşturdu. Gösteriyi izleyenler; "Tek kelimeyle harikaydı. Çok coşkulu bir gösteriydi. Çok memnun kaldık. Gösteriden çok etkilendik" dediler.

DANSIN SULTANLARI İZMİR'DE
DANSIN SULTANLARI İZMİR'DE
DANSIN SULTANLARI İZMİR'DE
DANSIN SULTANLARI İZMİR'DE
DANSIN SULTANLARI İZMİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 10:13:01
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 16:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?