19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Annesi azarlayınca canına kıydı

İZMİR'in Torbalı İlçesi'ne bağlı Subaşı Beldesi'nde, 12 yaşındaki İbrahim Tekedere, kendini asarak canına kıydı. Tekedere'nin, yaramazlık yaptığı için kendisine kızan annesine içerleyerek, kendisini astığı ileri sürüldü.
Olay, Subaşı Beldesi'nde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Subaşı İlköğretim Okulu 5'nci sınıf öğrencisi İbrahim Tekedere, annesi Ayşe ve babası Süleyman Tekedere ile birlikte bir yakınlarının düğününe gitti. Düğün dönüşü, iddiaya göre, Ayşe Tekedere, yaramazlık yaptığı ileri sürülen oğlu İbrahim Tekedere'yi azarladı. Annesinin kendisini azarlamasına içerlediği ileri sürülen İbrahim Tekedere, evlerinin bahçesindeki ceviz ağacına bağladığı iple kendini asarak, yaşamına son verdi.


İbrahim Tekedere'nin cesedi, 1 saat sonra bahçeye çıkan kuzeni tarafından bulundu. Anne Ayşe ve baba Süleyman Tekedere, çocukların ağaca asılı cesedini görünce, sinir krizi geçirdi. İbrahim'in cesedi, savcı ve jandarmanın yaptığı inceleminin ardından, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Otopside küçük çocuğun intihar ettiği kesinleşti. Ailesi cenazeyi alarak belde mezarlığına defnetti.
Jandarma, ekipleri İbrahim Tekedere'nin intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirterek, anne ve babasının ifadelerine başvurulacağını bildirdi.

 
Bu arada Subaşı İlköğretim Okulu öğrencileri üç gün içinde iki arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. Geçen cuma günü serinlemek için girdiği derede boğularak hayatını kaybeden 14 yaşındaki İbrahim Sazan için okulda tören düzenleyen öğrenciler, İbrahim Tekedere'nin ölüm haberini alınca bir kez daha yıkıldı.

AJANSLAR
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 19:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?