5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Aqua Fantasy kapılarını açıyor

AQUA FANTASY 23 NİSAN'DA KAPILARINI AÇIYOR

Kuşadası-Selçuk arasındaki Pamucak Oteller Bölgesi’nde bulunan Aqua Fantasy Hotel&SPA yeni turizm sezonunu 23 Nisan Çocuk bayramı ile birlikte açıyor.

23 Nisan’da çocuklara yönelik bir kampanya ile sezona gireceklerini belirteren Aqua Fantasy Hotel Genel Müdürü Haluk Alay, “Çocuk bayramında, çocuklar bayram yapsın diye, en az iki gece konaklanması halinde, kişi başı gecelik 70 TL’ye otelimizden yararlanabilecekler” dedi.

Türk turizminin son yıllarda hizmete giren en önemli tesislerinden birisi olan ve ülkemizin yatak kapasitesi en yüksek oteli unvanı da elinde bulunan Aqua Fantasy Hotel, TUI’nin, müşteri memnuniyetini belirlemek için geçen yıl yaptığı anketlerde, “Splash” kategorisinde Dünyanın en iyi oteli seçilmiş ve bu yılın başında Londra’da düzenlenen törenle birincilik ödülünü almıştı. Bu kategoride, Türkiye’den bir otelin ilk kez dünya birinciliğini alması ise turizm çevrelerinde büyük sevinç yaratmıştı.

SU PARKINA YENİ KAYDIRAKLAR EKLENDİ

Aqua Fantasy Hotel’de konaklayanların ücretsiz yararlandığı Türkiye’nin bir numaralı su parkı da, yeni kaydırakların eklenmesi ile Nisan ayı sonunda hizmete girecek. Su parkına eklenen iki dev kaydırak, teknolojik özellikleri de beraberinde taşıyor. Bu kaydıraklardan birisinde, kayılacak botlar bir makine tarafından kulelere taşınıyor. Böylece kaymak isteyenler, botlarını merdivenlerden çıkartma zahmetinden de kurtulmuş oluyor. Diğer yeni kaydırak ise yamaçtan aşağıya kayma hissini uyandırıyor.

Aqua Fantasy Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak, “Kış sezonunu personelimiz için düzenlediğimiz eğitim faaliyetleri ve su parkına yaptığımız yeni yatırımları tamamlamakla geçirdik. Hazırlıklarımızı tamamladık, eksikliklerimizi giderdik. Ege bölgesinde bu sezonun çok daha hareketli geçeceğini düşünüyoruz. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak hem su parkımızda hem de otelimizde daha fazla yerli turisti ağırlayabilmek için gerekli önlemleri aldık. Su parkına sezon üyeliği alanların ise günlüğü 1 liradan daha az olacak” dedi.

AQUA FANTASY 23 NİSAN'DA KAPILARINI AÇIYOR
AQUA FANTASY 23 NİSAN'DA KAPILARINI AÇIYOR
AQUA FANTASY 23 NİSAN'DA KAPILARINI AÇIYOR
AQUA FANTASY 23 NİSAN'DA KAPILARINI AÇIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 14:43:05
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 14:49:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?