5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Arabasını kullandı diye oğlunu öldürdü

ÖZÜRLÜ BABA OĞLUNU AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ

İzmir'in Urla ilçesinde, otomobilini izinsiz kullandığı gerekçesiyle babası A.D. tarafından av tüfeğiyle vurulan Bülent Demir, iki gün süren yaşam savaşını kaybetti. Olayın ardından şeker hastası olan A.D. de hastaneye kaldırıldı. Baba A.D. polise verdiği ilk ifadesinde oğlunun hasta olması sebebi ile kendisine bakmadığını ve bir de sürekli tartıştığını ileri sürdü. Sol ayağı protez olan baba A.D.'yi yakınları linç etmek isterken son anda polisin müdahalesiyle kurtarıldı. Halen Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde polis gözetimi altında tedavisi devam eden baba A.D. savcılığa sevk edilecek.

HASTANEDE ÖLDÜ

Olay, Urla İçmeler Mahallesi Özbek köyünde meydana geldi. Emekli olan 60 yaşındaki sol ayağı protez olan baba A.D., otomobilini izinsiz kullandığı gerekçesiyle 32 yaşındaki oğlu Bülent Demir'le tartışmaya başladı. Tartışma sırasında av tüfeğiyle ateş eden A.D., oğlunu çeşitli yerlerinden vurarak ağır yaraladı.

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Bülent Demir yaşam savaşını kaybetti.

Oğlunun kendisine iyi bakmadığını ileri sürdüğü öğrenilen A.D., olayın ardından gözaltına alınıp götürüldüğü karakolda fenalaştı. Şeker ve böbrek rahatsızlığı bulunan A.D., Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Urla Asayiş Büro Amirliği ekibinin gözetimi altında tedavi edilen ikisi kız üç çocuk babası A.D.'nin ayrıca kolundan bir ameliyat yapılmasının söz konusu olduğu ve doktorların durumunu incelediği öğrenildi.

ÖZÜRLÜ BABA OĞLUNU AV TÜFEĞİYLE ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2010 Salı 09:42:00
Güncelleme :23 Kasım 2010 Salı 18:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?