5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Aşırı hız kazası: 5 yaralı

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan bir otomobil orta refüjü aşıp karşı şeride geçti.

Karşı şeride geçen otomobil önce karşı yönden gelen bir otomobile yandan çarptı, ardından da yine aynı yönden gelen taksiyle kafa kafaya çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralanırken, ticari takside bulunan 2 kişi araç içinde sıkıştı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 23.30 sıralarında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Polis Evi karşısında meydana geldi. Konak'tan Güzelyalı yönüne seyreden Alper Kadıoğlu (24) yönetimindeki 35 AL 7354 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıktı. Orta refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobil, önce Konak yönüne seyreden Ertan Uluğ (46) yönetimindeki otomobile yandan çarptı, ardından yine aynı yönden gelen Yusuf Ziya Çetiner (59) yönetimindeki 35 T 6266 plakalı taksiyle kafa kafaya çarpıştı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ticari takside sıkışan sürücü Çetiner ile ön koltukta oturan Nazlı Cabbar (22) için olay yerine itfaiye ekibi çağırdı. Ekiplerin çalışması soncu araçta sıkışan 2 yaralı sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Kadıoğlu ile ticari takside bulunan Tülay Cabbar (47), Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, ticari takside bulunan Özge Öztürk (32) ve Nazlı Cabbar, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne, taksi şoförü Çetiner de İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazanın ardından yol bir süre araç trafiğine kapalı kaldı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ve yolun yıkanarak temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
İZMİR'DE TRAFİK KAZASI: 5 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 09:01:00
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 10:00:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?