5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Atiye hayranları ile buluştu

ATİYE, İZMİR'DE HAYRANLARI İLE BULUŞTU

Ünlü şarkıcı Atiye, İzmirli sevenleriyle Dice Performance Hall'de buluştu.

Müzik yaşamına küçük yaşta başladığını ifade eden şarkıcı Atiye, "Babam darbuka çalmayı çok severdi. Annem bana hamileyken babam hep darbuka çalarmış. Bende küçüklüğümden beri darbuka çalarım. 5 yaşındayken piyano çalmaya başladım. Ardından şan dersleriyle birlikte dans etmeye başladım. Müzik ve dans hep birlikte yürüdü. İkisini de çok seviyorum. Şarkı söylemek ve dans etmek beni çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Atiye, son günlerde beğenilen "Kal" şarkısının düetinde kendisine eşlik eden ünlü şarkıcı Teoman ile aynı mekanlarda ancak ayrı zamanlarda video klip çekimlerinin gerçekleştiğini ifade ederek, "Şarkıyı okuduğumuz günler bile ayrı. Teoman ayrı bir günde ben ayrı bir günde okudum. Video klip çekiminde de aynı şey oldu, bu yüzden hiç bir araya gelemedik. Yeni bir albüm çalışmasına başladım. İnşallah çok güzel bir albüm olacak. Tarihi belli değil. Yavaş yavaş hazırlanıp, güzel bir albüm çıkarmak istiyoruz.İçimize sinmesi için acele etmiyoruz. Konserler çok güzel geçiyor. Sahnede çok eğleniyoruz. İnsanlar eğlendiği zaman bizde eğleniyoruz. İnşallah bol bol konser vereceğiz" dedi.

Atiye'yi izleyenler arasında Kavak Yelleri oyuncularından Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Ferit Aktuğ'da vardı. Ünlü oyuncular gazetecilere görüntü vermekten kaçınırken, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sevenlerini coşturan Atiye, "Deli Ya" şarkısı ile konserini bitirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 11:30:03
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 12:03:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?