5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Avukata gaspçı şoku

KARINLARINI DOYURAN AVUKATIN PARASINI ALMAK İSTEDİLER

İzmir'in Alsancak semtinde, yolunu keserek karınlarının aç olduğunu söyledikleri avukatı, kendilerine yemek yedirmesinin ardından cadde ortasında döverek parasını gasp etmeye kalkan üç kişi yakalandı.

Olay, saat 05.00 sıralarında Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde meydana geldi. İzmir Barosu avukatlarından Oktay Cerit, arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine gitmek için yola çıktı. Bu sırada Cerit'in yolunu kesen üç kişi, karınlarının aç olduğunu söyleyip yardım istedi. Kendisinden yardım isteyen üç genci yakındaki lokantaya götüren Oktay Cerit, yemek ısmarlayıp karınlarını doyurdu. Karınlarını doyurduğu kişilerle bir süre sohbet ettikten sonra ayrılmak isteyen Avukat Oktay Cerit, bir anda saldırıya uğradı. Biraz önce karınlarını doyurduğu kişiler, bu kez avukattan cüzdanındaki paraları istedi. Oktay Cerit de kendilerine direnince sinirlenip cadde ortasında dövmeye başladı. 10 yıllık avukat olan Cerit'in yardım çığlıkları üzerine üç saldırgan parayı alamadan kaçtı.

Avukatın ihbarı üzerine harekete geçen polis, 27 yaşındaki Gökhan B., 20 yaşındaki Yılmaz S. ve 19 yaşındaki Hamit K.'yı yakaladı. Gasp Büro Amirliği'ne götürülen zanlılar, Oktay Cerit tarafından teşhis edildi. Uyuşturucu kullanmak, hırsızlık gibi suçlardan poliste kayıtları bulunan zanlılar adliyeye sevk edildi.

KARINLARINI DOYURAN AVUKATIN PARASINI ALMAK İSTEDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 09:40:04
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 14:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?