5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Ayakkabı Fuarı'na doğru...

AYAKKABI KIŞ FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Türkiye ayakkabı üretiminin yüzde 40'nı gerçekleştiren İzmir, 1 - 4 Temmuz 2010 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen Ayakkabı / Kış 2010 - 28. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı ile sektörün buluşma noktası olacak. Kış sezonu ürünlerinin sergileneceği ve profesyonel ziyaretçiye yönelik olarak gerçekleşecek fuara, bay-bayan-çocuk ayakkabı, bot, çizme üreticileri ile çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları yapan çok sayıda firma katılacak. Ayakkabı Kış Fuarı, gelecek sezonun moda renk ve modellerinin sergilendiği en önemli organizasyonlardan biri olacak.

İZFAŞ, Ayakkabı Kış 2010 Fuarı hazırlık çalışmaları kapsamında 41 ülkede alıcı çalışması yaptı. Irak, Azerbaycan, İran, KKTC, Kıbrıs Rum Kesimi, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Bahreyn, Filistin, Yunanistan'dan önemli alım heyetlerinin fuar süresince İzmir'e gelmesi kesinleşti. Kuzey Irak'tan gelecek alıcılar ise, yeni sezon siparişlerini vermek için Ayakkabı Kış Fuarı'nı bekliyor. Alım heyetlerinin ulaşım ve konaklama giderlerini karşılayacak olan İZFAŞ, yurtiçindeki toptancıları da fuara çekmek için çalışmalarına hız verdi. Fuara, İtalya, İran, Brezilya, Bangladeş ve İngiltere'den de firmalar katılacak. Ayakkabı Kış Fuarı'na katılacak iller ise şunlar: İzmir, Konya, Sakarya, Adana, Manisa, Bursa, Antalya, İstanbul, Ankara ve Trabzon.

İZFAŞ, Ayakkabı Yaz ve Ayakkabı Kış olarak yılda iki kez düzenlediği İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarlarını, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) öncülüğünde ve sektör temsilcilerinin destekleriyle gerçekleştiriyor. İZFAŞ Genel Müdürü Doğan İşleyen; “Ayakabı Kış Fuarı'nı bu yıl da önemli iş bağlantılarının kurulduğu ve sektörün bir araya geldiği uluslararası bir platform haline dönüştüreceğiz. Her geçen yıl gelişen ve sektöre büyük ivme kazandıran fuarımızın bu yıl da başarıyla gerçekleşeceğine inanıyorum” dedi.

110 firmanın katıldığı Ayakkabı Kış 2009'u 133'ü yabancı, 8 bin 763 kişi ziyaret etmişti.

AYAKKABI KIŞ FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
AYAKKABI KIŞ FUARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 11:23:01
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 12:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?