5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bakan Gönül oto tamircileriyle buluştu

BAKAN GÖNÜL, OTO TAMİRCİLERİYLE BULUŞTU

2 gündür İzmir'de çeşitli programlara katılan Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İzmir Oto Tamircileri Odası'na yaptığı ziyarette esnafla bir araya geldi.

Bakan Gönül'ü makamında ağırlayan İzmir Oto Tamircileri Odası Başkanı Necdet Heppekcan, Bakan Gönül'e İzmir milletvekillerinin kendileriyle yakından ilgilenmemesinden yakındı. Heppekcan, vergi ve bankacılık sisteminde birtakım düzenlemeler istediklerini Bakan Gönül'e iletti.

Kendi hükümetleri zamanında oto tamircilerine dolaylı olarak katkıda bulunduğunu esprili bir şekilde belirten Bakan Gönül, iktidarlarından önce yılda 90 bin aracın trafiğe çıktığını fakat kendi iktidarları döneminde yılda 150 ile 200 bin aracın trafiğe çıktığını, böylece oto tamircilerine daha fazla iş yapma imkanı doğduğunu söyledi. Esnafın iş hayatı büyüdükçe sorunları da beraberinde getirdiğine dikkat çeken Gönül, bu problemlerin çözümü için esnafla sürekli olarak irtibat halinde olarak bir yol

haritası çizilebileceğini sözlerine ekledi. Bakan Gönül kendi bakanlığının plaketini Başkan Heppekcan'a takdim ettikten sonra Başkan Heppekcan da Bakan Gönül'e üzerinde Atatürk motifi bulunan bir halı hediye etti.

BAKAN GÖNÜL, OTO TAMİRCİLERİYLE BULUŞTU
BAKAN GÖNÜL, OTO TAMİRCİLERİYLE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 19:05:04
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 23:31:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?