5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Balçova'da seri cinayet şüphesi

BALÇOVA'DA SERİ CİNAYET ŞÜPHESİ

Balçova İlçesinde, bankacı Esra Yaşar'ın tek kurşunla öldürüldüğü yerin yakınında dün gece genç bir kız daha aynı şekilde başından vurulmuş halde bulundu.

İlk cinayet önceki gece saat 00.30 sıralarında meydana gelmişti. Mithatpaşa ile Çağdaş Caddesi'nin kesiştiği sokaktan bir el silah sesi geldiği ihbarını alan polis, olay yerine gittiklerinde başından vurulmuş bir kadın cesediyle karşılaştı. Yanında çantası ve cep telefonu bulunmayan kadının üzerinden kimlik de çıkmadı. Yapılan parmak izi incelemesi sonrasında cinayete kurban giden kadının bir bankada memur olarak çalışan Esra Yaşar (27) olduğu belirlenmişti. Bu olayın failinin peşine düşen İzmir polisi dün gece ikinci bir cinayetle sarsıldı. Gece saat 23.30 sıralarında bankacı Esra Yaşar'ın öldürüldüğü yerin 100 metre ilerisinde bulunan Tayfun sokakta yürüyen 20-25 yaşlarında genç bir bayan kimliği belirsiz bir şahıs tarafından başından tek kurşunla vuruldu. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, bayanın cesedini buldu. Ölen kadının kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Görgü tanıkları, olay yerinden yaya olarak birinin kaçtığını belirtti. Seri cinayetlerin ardından mahalleli tedirgin oldu.

 
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2010 Pazartesi 09:14:03
Güncelleme :26 Nisan 2010 Pazartesi 09:57:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?