5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Balıkçılar terörü lanetledi

BALIKÇILARDAN TERÖRE LANET YAĞDI

İzmir’in Foça ilçesinde faaliyet gösteren S.S.Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifine kayıtlı balıkçılar, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince 11 askerin şehit edildiği hain saldırıyı sloganlarla protesto etti.

Türk bayraklarıyla donattıkları balıkçı tekneleri ile Foça Küçük Deniz Limanı’nda bir araya gelen balıkçılar, "Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı. S.S. Foça Su Ürünleri Koop. Başkanı Ceyhan Çetin, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü hedef alarak Kanlı saldırılardan medet uman bölücü terör örgütü hedefine ulaşamayacaktır” dedi. Teknelerine Türk Bayraklarını asan balıkçılar, kornalarını uzun uzun çalarak 11 Mehmetçiği şehit eden terörist saldırısına tepki gösterdi.

İZMİR’Lİ BALIKÇILAR’DAN BASIN AÇIKLAMASI

İzmir Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birlik Başkan Vekili Hasan Eser, İzmirli Balıkçılar adına bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında, vatanı savunan 11 askerin şehit olmasının, tüm İzmir balıkçılık camiasında büyük acı ve derin üzüntü yarattığını bildiren, Eser, “Kahraman Şehitlerimize Allah'tan rahmet, aziz milletimize ve şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz" dedi. Terör yüzünden 30 yılda 30 binden fazla şehit verildiğini belirten Eser, “Terörü lanetliyoruz. Bir an önce bu kirli savaşın bitmesini, akan kanın durmasını, anaların gözyaşının dinmesini istiyoruz” dedi.

BALIKÇILARIN GENEL BAŞKANI ÖZKAYA’DA TERÖRÜ KINADI

Türkiye Su Ürünleri Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özkaya, 11 askerin menfur bir saldırı sonucu şehit olması üzerine, yayımladığı mesaj ile Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Türk milletine başsağlığı dileyerek; “Vatanımızı, Milletimizi ayrıştırmayı, ülkemizi parçalamayı amaçlayan terör örgütünün, Türkiye Cumhuriyeti'nin birliğine ve bütünlüğüne hiçbir zarar veremeyeceğini biliyor, tüm ulusumuzu ve camiamızı derinden üzen bu hain saldırıyı nefret ve şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

BALIKÇILARDAN TERÖRE LANET YAĞDI
BALIKÇILARDAN TERÖRE LANET YAĞDI
BALIKÇILARDAN TERÖRE LANET YAĞDI
BALIKÇILARDAN TERÖRE LANET YAĞDI
BALIKÇILARDAN TERÖRE LANET YAĞDI
BALIKÇILARDAN TERÖRE LANET YAĞDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 09:02:36
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 10:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?