5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Başarılı kadınlar ödüllendirildi

BAŞARILI KADINLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Kültürpark Tenis Kulübü yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İzmir'e ve sivil toplum kuruluşlarının gelişimine emek veren başarılı kadınları ödüllendirdi.

Kültürpark Tenis Kulübü'nde düzenlenen ödül töreninde "İzmir'den topluma uzanan 5 kadın eli" ödülüne Filiz Eczacıbaşı Sarper, Dianne Fowler, Prof. Dr. Şevkinaz Gümüşoğlu, Yıldız Şima ve Neşecan Hürtürk yaptıkları çalışmalar ve sivil toplum girişimleriyle layık görüldü.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu'nun da ödül sunduğu anlamlı törende, Tenis Kulüp Onur Ödülü'nü Dr. Behçet Uz Ailesi adına Gül Vardarlı aldı. Törene Kültürpark Tenis Kulüp Başkanı Osman Savran ve yönetim kurulu üyeleri, Fransa'nın İzmir Fahri Konsolosu Zeliha Toprak, 22'inci dönem İzmir Milletvekili ve İzmir Kadın Kuruluşları Birliği Başkanı Türkan Miçooğulları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kadının toplumdaki yeri ve öneminin vurgulandığı törende, Kültürpark Tenis Kulüp Sosyal Komite Başkanı Semra User, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na teşekkür ederek;"İzmir, 2010 yılında 'Kadın Dostu Kent' ilan edildi. Bu anlamdaki çalışmalarından dolayı Başkanımız'ı kutluyorum" dedi.

BAŞARILI KADINLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
BAŞARILI KADINLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 13:29:02
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 15:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?