5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Başını bağlarken iğne yuttu

BAŞ ÖRTÜSÜNÜ BAĞLARKEN İĞNE YUTTU

İzmir'de baş örtüsünü bağlarken iğne yutan bir kadın, soluğu doktorda aldı. Genç kadının yuttuğu iğne küçük bir operasyonla çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre 39 yaşındaki Dilek Yıldırım, kızını doktora götürmek için hazırlanırken baş örtüsünü bağlamak istedi.

Ağzında tuttuğu 2 santimlik iğne boğazına kaçınca panik olan Yıldırım, koşarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Kulak burun boğaz servisinde endoskopi ile muayene edilen genç kadının boğazına saplanan iğne, küçük bir müdahale yapılarak çıkarıldı. Ev hanımı olan Yıldırım, "Nasıl olduğunu anlamadım, öksürdüm, almaya çalıştım ama boğazıma saplandığını fark edince hemen

hastaneye geldim" diye konuştu. İğneyi çıkaran Dr. Taner Torun, iğnenin çok tehlikeli olan dilin arka kısmı ile ses telleri arasına saplandığını belirterek, soluk borusuna kaçsaydı ancak cerrahi müdahale ile alabileceklerini ve hastanın hayatı tehlikesinin oluşabileceğini belirtti. Bu tür olayların sık sık yaşandığına da değinen Dr. Torun, kadınların bu konuda çok dikkat etmeleri gerektiğini, bir anlık dalgınlıkla bu tür şeylerin yaşanabileceğini belirterek, iğne ya da benzer maddelerin kısa süreliğine bile olsa ağza alınmaması gerektiğini söyledi.

BAŞ ÖRTÜSÜNÜ BAĞLARKEN İĞNE YUTTU
BAŞ ÖRTÜSÜNÜ BAĞLARKEN İĞNE YUTTU
BAŞ ÖRTÜSÜNÜ BAĞLARKEN İĞNE YUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2010 Cumartesi 12:37:00
Güncelleme :13 Şubat 2010 Cumartesi 13:14:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?