26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Başkan Tunçağ muhtarlarla buluştu

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ Alsancak bölgesindeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda yapılan ve yürütülen çalışmalar konuşuldu, tartışıldı ve çözümler üretildi. 

Muhtarları tek-tek dinleyen Başkan Tunçağ'a mahalle muhtarlarından övgüler ve teşekkürler geldi. Belediyenin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getiren muhtarlar sağlıklı yaşama yönelik isteklerde bulundular. 

Mahalle Muhtarları semtlerine, daha çok fidan, yeşil alan ve spor yapabilecekleri aletler istediler. Başkan Yardımcıları ve müdürlerin de yer aldığı toplantıda alınan taleplerin kısa sürede değerlendirileceği konusunda sözler de verildi. Alsancak Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde gerçekleştirilen toplantıya İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş da katıldı. 

Tataş, Alsancak bölgesine 2010 yılından önce doğal gaz verilmesinin mümkün olmadığını, ancak 2009 yılında programa alabileceklerini hatırlattı ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün yaptığı güzel çalışmaların bozulmayacağını söyledi. Toplantıda Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Uğur Yelekli, meclis üyesi Murat Öncel,Ünal Özsır, Eshot, Gedaş, İzsu ve Emniyet Müdürlüğü'nden de ilgili birim amirleri hazır bulundu ve muhtarlardan gelen talepleri not aldılar. Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ bölgesel muhtarlar toplantılarının her hafta düzenli olarak gerçekleştirileceğini, mahallelerde sorunların en aza indirilmesi için belediyenin tüm olanaklarını seferber edileceğini söyledi. Akdeniz Mahalle Muhtarı Ahmet Küçük,Umurbey Mahalle Muhtarı Fatma Kaçaro ,Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Gülay Pekcan, Alsancak Mahalle Muhtarı Hicran Akuzun,Ege Mahalle Muhtarı Kenan Işıkdalı ve Kahramanlar Mahalle Muhtarı Mithat Cafer Kent toplantıya katılarak çalışmaları değerlendirdiler.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 10:02:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?