5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Berberlere “nöbet” önerisi

BERBERLERE “NÖBET” ÖNERİSİ

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, İzmir Berberler Odası Başkanı Nihat Başakıncı’nın oda üyelerine verdiği kahvaltıya katılarak esnafın sorunlarını dinledi, destek sözü verdi.

Odanın yaklaşan genel kurulu öncesi, Başakıncı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin verdiği kahvaltıya katılan Kürüm, berber esnafının istek ve taleplerini dinledi. Bazı meslektaşlarının pazar günü hizmet vermesinin haksız rekabet yarattığından yakınan berber esnafına önerilerde bulunan Başkan Kürüm; “Oda olarak bazı kararlar alabilir ve bunları uygulayabilirsiniz. Örneğin eczacılar, Pazar günleri nöbet sistemiyle çalışıyor, dönüşümlü olarak hizmet veriyorlar. Sizlerin de tatile ihtiyacı var. Alacağınız doğru kararların her zaman arkasında oluruz, destek veririz” diye konuştu.

İzmir Berberler Odası Başkanı Akıncı ile meslekte 40 yılını dolduran üyelere plaket veren Başkan Kürüm, geçtiğimiz aylarda Karabağlar’da ekonomik sıkıntı içinde olan yaşlı, engelli ve hastaların evlerine kadar giderek ücretsiz hizmet veren berberlere de teşekkür etti. Kürüm, bu çalışmanın devam etmesi için de Oda Başkanı Akıncı ve yönetim kurulu üyelerinden söz aldı. Başkan Kürüm, daha sonra yönetim kurulu ve oda yönetimi ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

BERBERLERE “NÖBET” ÖNERİSİ
BERBERLERE “NÖBET” ÖNERİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 09:56:04
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 13:04:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?