5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Berberlerin final heyecanı

BERBERLERİN FİNAL HEYECANI

İzmir Berberler Odası tarafından düzenlenen 'Trend Vizyon 2010 Yılın Erkek Kuaför Yarışması ve Saç Tasarım Şovu'nun finali, 17 Ekim'de yapılacak.

Fuar İsmet İnönü Kültür Sanat Merkezi'nde saat 11.00'de başlayacak yarışmaya katılacak 40 erkek kuaförü katılacak. Yarışmalar sonunda dereceye giren 10 berber İzmir'i milli takımlarda temsil edecek.

Organizasyon ile gençleri mesleğe özendirmeyi ve profesyonel kuaförlerin yeteneklerini sergilemeyi amaçladıklarını kaydeden İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, bugüne kadar İzmirli berberlerin uluslar arası yarışmalarda önemli başarılara imza attıklarını hatırlattı.

Oda üyelerinin Pazar günü yapılacak finali heyecanla beklediklerini belirten Şükrü Bilgin, “Turnuvamız 11 Temmuz tarihinde başladı. Karşıyaka, Bornova, Buca ve Konak bölgesi'nde olmak üzere 4 etap halinde düzenlenen yarışmalara 300 erkek kuaförü katıldı.Yarışmalar sonucu finale kalan 40 kuaför pazar günü İzmir'in en iyi 10 erkek kuaföründen oluşacak Berberler Takımı'na girebilmek için birbirleriyle kıyasıya yarışacak” diye konuştu. İzmir'de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyleyen Bilgin, “Ulusal ve uluslararası yarışmalarda İzmir'i temsil etmek üzere 10 kişilik berberler takımını kuruyoruz. Takımımız İzmir'i ve odamızı gerek ülke genelinde gerekse yurt dışında düzenlenen çeşitli turnuvalarda temsil edecekler. İzmir Esnaf ve Sanatkarlarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ile Türkiye Kuaförler ve berberler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş'ın da katılacakları büyük finalimize tüm İzmirlileri ve berber esnafını bekliyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2010 Perşembe 13:11:01
Güncelleme :14 Ekim 2010 Perşembe 14:14:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?