5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Berlin'de de bir temsilcimiz var!

EGELİ İHRACATÇILARDAN HİZMETE TEŞEKKÜR

Türkiye Berlin Büyükelçiliği'ne Mali Müşavir olarak atanan İzmir Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Bulut, Ege İhracatçı Birlikleri Başkanlar Kurulu ile "Veda Gecesi"nde bir araya geldi. Gecede, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, Bulut'a teşekkür plaketi verdi.

Mustafa Bulut'un İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı yaptığı 5 yıllık süreçte ihracatçıların öncelikli konusu olan KDV iadeleri konusunda çok önemli mesafe alındığını kaydeden Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu;"İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı döneminde Sayın Mustafa Bulut ile çok verimli bir işbirliğimiz oldu. İhracatçılara her türlü kolaylığı gösterdi. 2 ayda bir kendisinin başkanlığında yaptığımız periyodik toplantılarda KDV iadeleri konusu başta olmak üzere ihracatçılarımızın Vergi Teşkilatı ile olan sorunlarına çözümler getirdi. Süreci sorunsuz hale getirdik. Artık üyelere sorduğumuzda sorun kalmadı cevabını alıyoruz. İhracatçılarımızın bir ayağı sürekli yurtdışında bundan sonraki süreçte Berlin'de de bir temsilcimiz var" diye konuştu.

İzmir'de tüm kurumlarla çok iyi ilişkiler kurduklarını belirten İzmir Vergi Dairesi eski Başkanı Mustafa Bulut ise, İzmir'de her kurumda çok harika insanların olduğu bir dönemi yaşadığını İzmirgücü'nün oluştuğunu, bu çabalarla İzmir'in arzu edilen yere geleceğine inandığını söyledi. Bulut;"Bugün sizlere İzmir Vergi Dairesi Başkanı olarak veda ediyorum, Mustafa Bulut olarak her zaman sizin yanınızda ve destekçiniz olacağım" dedi.

İzmir Vergi Dairesi eski Başkanı Mustafa Bulut'a "Veda Gecesi"ne Ege İhracatçı Birlikleri Koordinat Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkan Vekili Sabri Ünlütürk, Ege Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Nurettin Tarakçıoğlu, Ege Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Halil Şahin, Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Jak Eskinazi, Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar İhracatçıları Birliği Başkanı Ramazan Abay, Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkan Vekili Mehmet Yunus Şahin, TİM Yönetim Kurulu Üyesi Eli Alharal, TİM Sektörler Konseyi Üyesi Rıza Seyyar, Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri Sezmen Alper, İzmir Vergi Dairesi Grup Müdürleri Ömer Akdoğan, Ali İhsan Örücü, Yüksel Koç, Cemal Akkılınç, İzmir Vergi Dairesi Merkez Müdürleri ve Vergi daireleri müdürleri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 12:36:01
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 10:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?