5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Beydağ finale hazır

BEYDAĞ FİNALE HAZIR

İzmir 2. Amatör Küme 8. grupta ikinci olarak play-off hakkı elde eden Beydağ Belediyespor 13 Haziran Pazar günü yapacağı final maçına hazır.

1. Amatör Küme'ye yükselmek için Kemalpaşa Işıkspor ile mücadele edecek olan yeşil-beyazlılar son çalışmayı Cuma günü gerçekleştirerek kampa girdi.

Futbolcular maç saatini beklerken, taraftarlar da zorlu final için hazırlıklarını sürdürdü. 17.00'de Bornova Yusuf Tırpancı Sahası'nda oynanacak finalde bir sezon önce veda ettiği 1. Amatöre dönmek için ter dökecek Beydağ Belediyespor Pazar günü öğle yemeğinin ardından saat 13.00'te İzmir'e hareket edecek. Taraftarlar ise 14.00'te cami önünden kaldırılacak araçlarla İzmir'e akacak.

Taraftarlar için araç tahsis ettiklerini belirten Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, “Beydağ Belediyespor son derece önemli bir maça çıkacak. İlçemizin adını duyuracak olan takımımıza her zaman olduğu gibi desteğimizi vermeye devam ediyoruz. Bu zorlu maçta takımımızı yalnız bırakmak istemeyen taraftarımız için araç tahsis ettik. Takımımızın taraftarının da desteğiyle şampiyon unvanıyla İzmir'den döneceğine inanıyoruz” dedi.

MAÇA GELENLERE FORMA

Kulüp Başkanı Bülent Yaşar, “Takımımız galibiyete sonuna kadar inanıyor. Eksik oyuncumuz yok. Takımımızda moraller son derece yüksek. Teknik heyetimiz takımımızı sıkı bir çalışma programıyla hazırladı. Bir sezonluk aranın ardından yeniden 1. Amatöre yükselmek istiyoruz. Bu zor yolda taraftarımızın desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Taraftarlarımız bayraklarla ve formalarla tribündeki yerini alacak. Taraftarlarımız için yeşil-beyaz formalar yaptırdık. Maça gelenlere dağıtacağız. Sandoz sahasını yeşil-beyaz renklerle boyayacağız” dedi.

Tek maç eleme sistemine göre oynanacak finalin normal süresinde kazanan olmazsa uzatmalara gidilecek. 30 dakikalık ek süreden de sevinen çıkmazsa penaltı atışlarına geçilecek. İzmir genelinde play-off finalleri sonucunda 4 ekip, 1. Amatör Küme'ye terfi edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 14:20:01
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 14:43:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?