5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Beydağ Şelale Restoran’a makyaj

BEYDAĞ ŞELALE RESTORAN’A MAKYAJ

Beydağ ilçesinin Beyköy mahallesinde özellikle yaz aylarında kayaların arasından akan buz gibi suyu ve serinliği Beydağ’ın dışından gelen konukların ilgi odağı. Bölgedeki Şelale Restoran’da ise sezon öncesi hazırlıklar sürüyor.

Beydağ Belediyesi, ilçenin cazibe merkezlerinden olan Şelale’yi ağaçlandırarak, aile bölümünü yeniden düzenledi. Belediye tarafından dikilen ağaçlar ile aile bölümü diğer bölümlerden ayrıldı.

Aydın Dağları eteğinde kayaların arasından akan suyu ve gün ışığının uğrayamadığı masaları, sessiz ortamı ile keşfedilmeyi bekleyen Şelale Restoran’ın tanıtılması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmazlar, “Şelale Restoran eşsiz doğası ile ilerleyen yıllarda ilçemizin önemli bir turistik tesisi olacak. Belediye olarak bu güzel mekanın daha da güzelleşmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bu sezon öncesi restoranın önemli bir eksiği olan aile bölümünü düzenledik. Ağaçlar dikerek bu bölümü ayırarak yeşillendirdik” dedi. Beydağ’ın turistik bakımdan değer kazanması için belediye olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını kaydeden Yılmazlar, “Belediyemiz, ilçemize dışarıdan konukları çekecek değerleri yaratmak ve korumak için imkanları dahilinde çalışıyor. Beydağ Barajı’ndaki sosyal tesisler, Beydağ Baraj Gölü Manzara Teraslarının yanı sıra Şelale’de de düzenlemeler yaparak halkımızın ve turizmin hizmetine açacağız” dedi.

BEYDAĞ ŞELALE RESTORAN’A MAKYAJ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 11:03:01
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 11:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?