5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Beydağ'da Hafiftaş rüzgarı

BEYDAĞ'DA HAFİFTAŞ RÜZGARI

Beydağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 88. yıldönümü kutlamaları kapsamında sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş bir konser vererek Beydağlılara keyifli bir gece yaşattı.

Kurtuluş Parkı'nda düzenlenen konsere binlerce Beydağlı katılırken, bu güzel gecede Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Birgi Belediye Başkanı Cumhur Şener ve Çaylı Belediye Başkanı Rıfat Önder, Kaymakam Ali Cergibozan ve Belediye Başkanı Vasfi Şentürk'ü yalnız bırakmadı. Pop ve Türk Sanat Müziği'nden oluşan repertuarıyla ilk olarak Bahar sahne alırken, en büyük coşku Ersin Show Süperstarz Dans Grubunun gösterileri sırasında yaşandı. Daha önce de Ödemiş'te sahne alan Şovmen Ersin, hareketli parçalarla Beydağ'da enerji patlaması yaparken, dansçıların gösterileri de ilgi ile takip edildi. 45 dakikalık şovu boyunca bir an olsun yerinde durmayan enerjik şovmen Ersin, kapanışı 10. Yıl marşı ile yaptı. Belediye Başkanı Vasfi Şentürk'ü sahneye davet eden Ersin, Başkan Şentürk ile Türk Bayrağı sallayarak marşı birlikte söyledi. Beydağlılar da ayakta alkışlayarak marşa eşlik etti. Ersin Show Superstarz Dans Grubu'nun ardından sahne alan sevilen THM sanatçısı Nuray Hafiftaş, Beydağlılara türkü ziyafeti çekti. Havanın serin olması dikkatleri çekerken, Hafiftaş türküleriyle bu serin havayı ısıttı. Havai fişek gösterisi ile kurtuluş coşkusunun doruğa çıktığı gecede protokol üyeleri de türkülere eşlik ederek tempo tuttu. Beydağ'daki kurtuluş coşkusu bu akşam 20.30'da yine Kurtuluş Parkı'nda verilecek konser ile sürecek.

İzmir Devlet Türk Dünyası Müzik Topluluğu'ndan Gülseren Aygün ve İsmail Koç konser verecek. Amatör Gençlik Halk Dansları Topluluğu da gecede sahne alacak. Ayrıca gece boyunca çocuklara pamuk şeker, şerbet ve macun dağıtılacak.

BEYDAĞ'DA HAFİFTAŞ RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2010 Cumartesi 09:12:03
Güncelleme :4 Eylül 2010 Cumartesi 09:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?