5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Beydağ'da korkunç cinayet

AYRILDIĞI HAMİLE OLAN EŞİNİ YOL ORTASINDA BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

İzmir'in Beydağ ilçesinde bir şahıs, boşandığı eski karısı ile kocasının bulunduğu motosiklete otomobiliyle çarptıktan sonra eski eşini bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Ö.A. (33), 8 yıl evli kaldıktan sonra ayrıldığı iki kız çocuğunun annesi Birgül Ö. (28) ve eşi Erkan Ö. (23) ile bir markette karşılaştı. Burada eski eşini öldürmekle tehdit ettiği öne sürülen Ö.A, yaşanan tartışmanın ardından motosikletle marketten uzaklaşan eski eşi ve kocasını otomobiliyle takip etti. Beydağ Garajı yakınında otomobiliyle Erkan Ö.'nün kullandığı motosiklete çarpan Ö.A., daha sonra aracından inerek, çarpmanın etkisiyle yere düşen yaralı Birgül Ö.'yü bıçakladı.

Olay yerinde hayatını kaybeden kadının hamile olduğu öğrenildi. Zanlı, olayın ardından Beydağ Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu.

Yaşanan korkunç olayın ardından Birgül Ö., Beydağ Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Beydağ Beyköy Mezarlığı'na defnedildi. Ö.A'nın, kendisini bırakıp Erkan Ö. ile kaçtığı gerekçesiyle bir süredir eski eşini tehdit ettiği ileri sürüldü

AYRILDIĞI HAMİLE OLAN EŞİNİ YOL ORTASINDA BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
AYRILDIĞI HAMİLE OLAN EŞİNİ YOL ORTASINDA BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 17:36:05
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 16:09:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?