26
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bıçaklı kavga: 2 yaralı

İzmir'in Alsancak semti, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde meydana gelen bıçaklı kavgada, bir kumrucuda çalışan Serkan İpekkentli (31) ile manavcıda çalışan arkadaşı Barış Şahin (31), yaralandı. 

Oğlunun bıçaklandığını duyar duymaz Alsancak Devlet Hastanesi'ne koşan TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Perihan İpekkentli, zor anlar yaşadı. 

Edinilen bilgiye göre olay Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Kırçiçeği Pide Salonu'nun önünde gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Kumrucuda çalışan Serkan İpekkentli ve manavda çalışan yanındaki arkadaşı Barış Şahin, görgü tanıklarının ifadesine göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle hırsızlıktan sabıkalı olan zanlı S.G. adlı bir kişiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine karnından bıçaklanan Serkan İpekkentli Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yine karnından bıçaklanan arkadaşı Barış Şahin, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki yaralı genç hastanelerde ameliyata alınırken, bıçaklama yaralı olayını gerçekleştirdiği iddia edilen zanlı S.G. ise kaçarak izini kaybettirdi.
 
Oğlu Serkan İpekkentli'nin bıçaklandığı haberini alan TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Perihan İpekkentli ise koşarak Alsancak Devlet Hastanesi'ne geldi. Hastanede oğlu için gözyaşları döken 2 çocuk annesi İpekkentli, "Eşimi kaybettim. Hayatta 2 oğlum var. İnşallah buna bir şey olmaz. Allah oğlumu bana bağışlasın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 10:36:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?