19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Binlerce korsan cd-dvd ele geçirildi

İzmir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Konak ilçesindeki bir büroya yaptığı baskında binlerce korsan CD ve DVD ele geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, korsanla mücadele kapsamında bir aylık çalışma sonucunda Kahramanlar semti Bozkurt Caddesi No 29/5 Karakurt İşhanı 5. katında korsan CD ve DVD depolanan bir büro tespit etti. 

Savcılık tarafından çıkarılan arama kararıyla han içindeki büroya gelen Güvenlik Şube Bürosu ekipleri, büronun kapılarının kapalı olduğunu belirledi. Çağrılan çilingir tarafından büro kapısının açılmasıyla, içinde binlerce korsan CD ve DVD ile bunları paketlemede kullanılan kağıtlar ele geçirildi.

 Ele geçirilen korsan CD ve DVD'ler onlarca çuvala sığmadı. CD ve DVD'lerin hepsinin vizyonda olan sinema filmleri olması dikkat çekerken, büronun Ü.Ş. (28) isimli şahıs tarafından bir dernekten kiralandığı belirlendi. Büro sahibi ve kiralayan hakkında tahkikat başlatılırken, Ü.Ş. hakkında daha önce de aynı suçtan çok sayıda işlem yapıldığı öğrenildi. 

Depodan çıkan korsan CD ve DVD'lerin sayısının tespit edilmeye çalışıldığı belirtilirken, Güvenlik Şube ekiplerinin korsanla mücadele çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi.
İha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2007 Çarşamba 22:22:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?