5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bir annenin en acı günü

GURBETÇİ KARDEŞLER TOPRAĞA VERİLDİ

Danimarka'dan tatil için Sivas'a giderken Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Serhan Baydak(8) ve Semih Baydak(15) kardeşlerin cenazeleri İzmir'de toprağa verildi.

Afyonkarahisar'da pazartesi günü gurbetçilerin bulunduğu otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden Semih ve Serhan Baydak kardeşlerin canezeleri otopsi işlemlerinin ardından dün annelerine teslim edilerek İzmir'e gönderilmişti. Kazada ölen Ömer Baydak'ın ayrıldığı eşi Nevin Baydak'tan olan çocukları Serhan ve Semih Baydak'ın cenazeleri bugün İzmir Büyükşehir Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü morgundan alınarak cenaze namazı için Yenişehir semtindeki Hacı Bayram Veli Camii'ne getirildi. İki kardeşin cenazesi öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Buca Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazede kadınlar da saf tutarak namaz kıldı. Cenazeye kazada hayatını kaybeden kardeşlerin annesi Nevin Baydak ile az sayıdaki yakını katıldı. Yaklaşık 4 yıldır çocuklarını görmeyen anne Baydak, yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi.

Danimarka'dan tatil için memleketleri Sivas'a giden Ömer Baydak idaresindeki ZY 30-737 plakalı otomobil, Afyonkarahisar-Konya karayolunun 51. kilometresinde şarampole yuvarlanmış, kazada Ömer Baydak(38), Sudenaz Baydak(1), Yaren Bayhan(11), Serhan Baydak ve Semih Baydak hayatını kaybetmişti.

GURBETÇİ KARDEŞLER TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 16:01:03
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 19:01:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?