5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Bir düğün, üç nikah

BİR DÜĞÜN, ÜÇ NİKAH

İzmir’in tanınmış işadamlarından İtalyan asıllı Türk vatandaşı Franco Karakulak'ın kızı Psikolog Karin Karakulak ile CHP Manisa eski Milletvekili Ufuk Özkan'ın oğlu Özkan Özkan yaşamlarını birleştirdi. Genç çift önce kilise nikahı, sonra imam nikahı ve ardından da resmi nikah kıyarak bir düğüne üç nikah sığdırdılar.

Alsancak Saint Razario Kilisesi’nde başlayan nikah töreninin ardından damadın imam hatip lisesi mezunu dayısı tarafından imam nikahı kıyıldı. Son nikah töreni ise Crowne Plaza Otel'de kıyılan resmi nikah oldu.

Türk Koleji Lise bölümünde öğrenim görürken tanışan çiftin birliktelikleri ilk olarak Saint Razario'daki Papaz Stafano'nın kıydığı nikahla resmileşti. İşadamı Sedat Akdemir ve eşi Nalan Akdemir ile Herman ve Özge Karakulak'ın nikah şahitliği ile gerçekleşen kilisedeki törene mutlu çiftin arkadaşları ve yakınları katıldı. Akşam saatlerinde ise Karin Karakulak ve Özkan Özkan çiftinin Crowne Plaza Otel balayı odasında damadın imam hatip lisesi mezunu dayısı tarafından imam nikahı kıyıldı. Ardından kalabalık davetli topluluğunun katılımıyla Crowne Plaza Otel'de resmi nikah gerçekleşti. Resmi nikahta ise nikah şahitliklerini damadın kardeşi Cihan Özkan ile gelinin arkadaşı Berna Tüfek üstlendi. Davetlilerin şıklıkla yarıştığı gecede Karin Karakulak Özkan'ın gelinliği Laperi, Özkan Özkan'ın damatlığı Vakko imzasını taşıdı. Gece boyunca seslendirilen müziklerle eğlenen Karin ve Özkan Özkan, yakınlarıyla birlikte mutluluklarını kutladı. Çiftin balayına İtalya'ya gideceği öğrenildi.

BİR DÜĞÜN, ÜÇ NİKAH
BİR DÜĞÜN, ÜÇ NİKAH
BİR DÜĞÜN, ÜÇ NİKAH
BİR DÜĞÜN, ÜÇ NİKAH
BİR DÜĞÜN, ÜÇ NİKAH
İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2010 Cumartesi 02:56:02
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 09:02:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?